Pärast eilset kontserti ei hakanud me enam koju tagasi sõitma, vaid ööbisime Vihula mõisas. Kuigi esimene mulje oli, et parkima me sinna küll ei mahu, polnud sellega tegelikult probleemi. Kuna meie tuba asus Viinaköögis, siis saime ka sealsamas parkida. Tuba oli tõesti superluks. See koosnes elutoast ja magamistoast. Magamistoast läks veel eraldi väike uks … riidekappi. Mul ei ole kunagi varem üheski hotellis nii lahedat riidekappi olnud! Elutoast omakorda viis uks vannituppa, kus oli mullivann. Kuna kontserdi ajal sadas vihma, siis olime päris korralikult läbi külmunud ja kuum vann läks täiega asja ette.

Hommikusööki pakuti peamaja teisel korrusel. Sinna pidime paar sammu jalutama, aga kuna hommik oli ilus ja päikesepaisteline, siis oli see väga mõnus. Hommikusöök mõisa rõdul pole üldsegi paha variant. Päike paistis küll kohati liigagi eredalt, aga sellel suvel on see pigem meeldiv. Pärast hommikusööki jalutasime natuke ka mõisapargis ringi. Väga ilusti korda tehtud kompleks!