Eile õhtul käisime Tartus Hansahoovis kontserdil. Ootamatult vähe rahvast oli ja üldmulje jäi, et tegemist on lasteüritusega.

 Alustas Getter Jaani koos kahe väänleva graatsiaga. Need kaks graatsiat olid vaid mõne laulu taustaks suutnud koreograafia kokku leppida. Suurema osa ajast tegi kumbki seda, mis parasjagu pähe tuli. Kuna Getter liigub ise päris hästi, siis minu meelest poeks neid kahte tantsijatari sinna küll vaja olnud. Nad pigem häirisid kui et elamusele midagi lisanud oleks.

Pärast Getterit tuli lavale Põhja-Tallinn. Mulle on nad alati meeldinud, kuid nende uut lauljatari polnud eriti veel kuulnud, seepärast ootasin täitsa põnevusega. Tagantjärele arvan, et oleksin tahtnud naishäält selgemalt kuulda. Ma ei teagi, kas asi oli lauljas endas või helimehes, aga tema hääl kõlas plekiselt ning enamasti oli samal ajal liiga palju muud müra. Lood on neil head, selle kohta pole midagi kobiseda. Usun, et nad ise ei jäänud selle kontserdiga väga rahule just rahva vähesuse ja loiduse tõttu. Rahvaga suhtlemis tuleb neil muidugi veel õppida.

Vahepeal laulis veel Getter Jaani koos Kaari Sillamaa laululastega ja siis Põhja-Tallinn ka koos laululastega ning isegi Getter Jaani koos Põhja-Tallinna ja laululastega.

Olen täitsa rahul, et me seal kontserdil ära käisime ja nad ära nägime. Läheks teinegi kord.