Sel aastal koondusid kolm Lõuna-Eesti moeshowd ühte nädalasse ja moodustasid Eesti Moe Festivali. See tähendas meie jaoks seda, et teisipäeval, kolmapäeval ja neljapäeval veetsime õhtu moe seltsis ja reedel käisime veel kokkuvõtval galal. Selle viimase oleks võinud vahele jätta või noh, eks me poolenisti jätsimegi. Tulime poole pealt ära, sest meil oli igav ja me olime eelnenud õhtutest väsinud. Tundus, et gala oli pigem mõeldud disaineritele ja nö asjaga seotutele.

Festival ise oli kokkuvõttes väga huvitav. Etendused olid kõik väga eriilmelised. Tagantjärele mõeldes jäi kõige mõnusam emotsioon OmaMoest. Teisipäevase MPT emotsiooni mõjutas kindlasti ootamatult külm ilm. Kui vahetult enne on olnud kuu aega soojad ilmad ja siis järsku on nii jahe ja vihmane õhtu, et õige oleks talvejope selga panna, siis ei saa keegi selleks päriselt valmis olla.

Fotoülevaated etendustest tulevad eraldi postitustena.