Nädalavahetusel toimus Setumaal selle aasta kostipäev ehk kodukohvikud setu moodi. Kohvikud olid avatud laupäeval ja mõned ka pühapäeval. Meil oli juba juuni algusest saati plaani võetud, et läheme kostipäeval Tsiistre Linamuusemisse. Ilm ei olnud küll kuigi ahvatlev, aga kohale me jõudsime. Vaatasime seal natuke ringi, näitasime oma linakiust meened ette ja Jaan ajas natuke erialast juttu. Mina käisin ja klõpsisin samal ajal paar pilti.

Kuna me juba nii kaugel olime, siis tahtsin kindlasti ka Rikka Ivvani talust korraks läbi hüpata ja kuna Meremäe vaatetorn jäi niikuinii teepeale ette, siis tuli sinna ka ronida. Selgus, et eelmisel aastal on täitsa uus torn püsti saanud. Kuigi ilm oli vaatlusteks täiesti sobimatu, oli vaade tornist ikkagi võimas.

Rikka Ivvani juures käisime ka ära. Perenaisega kahjuks peale tere sõnagi vahetada ei saanud, sest tal paistis kole palju tegemist olevat, aga no küllap me jõuame sinna veel kunagi. Tore koht oli.