Eile oli selle aasta esimene Avatud Mõisate külastuspäev. Millegipärast on mul juba ammu tahtmise Rogosi mõisa näha. Reedel lugesin kuulutust, et esimesel külastuspäeval on seal ka kontsert ning esinejaks The Ilves Sisters. Jah muidugi, “Klassikatähtede” saatest on Silvia Ilves ju tuttav, aga bändist ei teadnud ma suurt midagi. Kui aga kaks kärbest saab ühe hoobiga ehk mõisa näha ja kontserti ka veel, siis on see minu meelest väärt ettevõtmist. Hommikupoolik möödus meil töiselt ehk shopates ja seepärast jõudsime Rogosi mõisa pisut enne kontserdi algust ning arvasime, et tutvume mõisaga hiljem.

Kui viis õde lavale tulid ja pilli mängima hakkasid, ei olnud muude mõtete jaoks enam ruumi. See oli fantastiliselt hea kontsert! Damaris Ilvesel on imeilus hääl. Tahaks teda juba mõnes ooperis näha. Tüdrukud tundusid soojad ja vahetud ning andsid rahvale vapustava kontserdi. Aplausid olid suhteliselt väikesearvulise publiku kohta lausa marulised.

Vaatasime natuke ringi ka ja enamik publikut tundus koosnevat vanemaealistest. Seda arvestades oli pisut koomiline kuulata, kui bänd oma tegemisi tutvustas ja Facebook’i lehest rääkis, kuid eks see ole kaasaegne elu. Postitasin mõned pildid ka oma Instagrami kontole ja seepärast said need ruudukujuliseks lõigatud.