Täna hommikul tahtsime jälle kuud pildistada ja leidsime, et kella viie paiku peaks kuu olema Võnnus kiriku kohal. Kõrgust muidugi ei osanud arvestada ja nii juhtuski, et mingit super-kuu pilti me ei saanud. Saime hoopis midagi sellist:

Pärast läksime Lääniste mäele ja plaanisime tõusvat päikest pildistada, aga jälle läks teisiti. Või noh, seekord ei jäänud päikesetõus ka pildistamata, aga esimese hooga sai kogu meie tähelepanu endale hoopis Veenus.

Seisime seal mäe otsas tükk aega. Pärast saime päikese ja udu ka pildile. Kuud rohkem pildile ei saanud, sest taevaserv oli juba pilves. Vaatamata varasele hommikutunnile sõitsid meist isegi mõned autod mööda. Kui koju sõitma hakkasime, oli üks autotäis noori sealsamas mäe peal oma kraami lahti pakkinud ja vaatles linde. Igal ühel oma hullus.