Kunagi katsetasin panoraamfoto tegemist vana Photoshop 2-ga ja sellest ei tulnud mitte midagi välja. Tulemus oli nii jube, et võttis igasuguse isu sama aja uuesti proovida. Muidugi, ma ju unistasin, et arvuti teeb kõik minu eest ära ja ma ei pea ise lillegi liigutama. Eile Väimelas ei õnnestunud mul mõisa peahoonet ühele kaadrile saada. Suhteliselt lootusetuna tegin sellest siiski neli klõpsu ja üritasin neid täna kokku liita. Jälle oli abiks Photoshop 2 ja jälle läks kõik metsa. Surfasin siis natuke netis ja leidsin, et abiks võiks olla Microsoft Image Composite Editor (ICE). Kaotada polnud mul midagi ja seepärast läks proovimiseks. Tunnistan ausalt, et ma pole ise vahepeal midagi juurde õppinud ja seega ootasin ikka, et arvuti minu eest kõik ära teeks. Ja ta tegigi! Pärast lihtsalt käisin Lightroomiga värvid üle, et loomulikum tunduks. Tulemus siin:

DSC_4062_stitch-1-3