Eile toimus Võhmas järjekordne lillepäev. Ma olen sellest küll kuulnud, kuid pole seal kunagi käinud. Ei mäletagi, millal üldse viimati Võhmas sai käidud. Eile võtsime selle tee igatahes ette. Sõitsime kohale ja autoaknast vaadates tundus see lillepäev üks korralik pettumus. Müüjaid oli vähe ja ostjaid samuti. Jäi selline külalaada mulje. Ometigi läks meie jaoks kõik väga hästi. Olime seal uusi iiriseid jahtimas, sest mul oli ju osa uuest peenrast juba valmis kaevatud. Meie õnneks oli päris palju erinevaid iiriseid saada ja me ei hoidnud end ka tagasi, vaid krahmasime kaasa, mis sai. Uskumatu, aga lausa üle kahekümne sordi! Nii paljuks ma küll valmis ei olnud, kuid ega mul kahju ka olnud.

Pärastlõunal pidin peenart veel suuremaks kaevama, sest tahtsin keskele ruumi jätta ja iirised peenra teise serva istutada. Lõpetasin pärast kella üheksat, aga ise olen väga rahul.