Ei-ei, pärast pühapäeva ei ole meie aeda enam uusi sorte kasvama tulnud. Sellest hoolimata pikenes nimekiri natuke, sest alustasin nimekirja mälu järgi, kuid nüüd on oma õied avanud mõned iirised, mis mul meeleski ei olnud. Meil on peenral kahte sorti valget. Üks on madal ja nö tavasuuruses õiega, teine on kõrge ja väga suure õiega. See kõrge on kergelt sinaka varjundiga ja selle juurikaid jagas mulle eelmisel aastal naabrinaine. Madala valge tõin aga ema juurest. Peale selle avas oma õie ema juurest toodud valge lillaga. Ja nii oligi kohe kaks sorti juures: valge ja valge lillaga.

Peale varasemate avas oma õie ka eelmisel aastal Aiasõbrast toodud Latin Hideaway. Selle õis on suur ja väga ilmekas, lausa sametine.

Kaevasin eile jälle lillepeenart natuke suuremaks. Mõned hostad vajavad veel kohta ja keegi hull külvas kevadel hulga mooniseemneid maha. Väikestest moonidest sai praegu lausa pinnakattetaim. Kurb lugu on selles, et sel aastal on väga palju röövikuid. Olen oma rohelise seebi pudeli juba tühjaks pihustanud, kuid just avastasin, et peenraroosidel on ka täid kallal. Kohutav!