Jätkame loomalihast toitude otsinguid. Täna katsetasime ära hakklihastrooganovi šampinjonidega. Esimene positiivne asi: suhteliselt kiiresti sai valmis (loe: ma ei surnud pärast töölt tulekut ja enne söögi valmimist nälga).

Pruunistasin umbes 200 g veisehakkliha pannil õlis, lisasin kaks hakitud sibulat, u 200 g viilutatud šampinjone ning kaks hakitud küüslauguküünt. Praadisin kuni sibulad olid pehmed. Lisasin umbes 0,5 dl tomatipastat ja 1 sl mahedamaitselist paprikapulbrit ning praadisin ca 2 minutit. Valasin juurde ca 250 ml veisepuljongit ning maitsestasin u 0,7 tl roosat soola ja 0,3 tl pipraga ning lasin veel umbes 5 minutit podiseda. Seejärel segasin kastmesse ca 1,5 dl hapukoort ja oligi olemas.

Sinna juurde sai tehtud munanuudli pesasid. Ma pole neid varem teinud, täitsa huvitav sai.