Täna läksime jälle jalutama, aga kuna kogu aeg mööda teed edasi-tagasi jalutada on igav, siis keerasime mingil hetkel metsateele ja tegime kolmekilomeetrise ringi Põlvamaa ja Tartumaa piiril. Mõnus! Kitsed-jänesed olid metsa lausa maanteed sisse tallanud. Isegi ühe kitsede magamiskoha peale sattusime. Lund ei ole küll eriti palju, kuid soisel pinnasel kasvab igasugu taimi ja nende vahele oli ka lund kogunenud. Sellise pinnase peal kõndimine oli harjumatule jalale täitsa väsitav. Värske männimetsaõhk mõjus hingamisele fantastiliselt hästi.

Veel enne jalutama pildistas Jaan akna taga linde. Lausa kaks suurt kirjurähni oli korraga kohal, kuid kahjuks ei mahutanud nad end ühe kaadri sisse ära.

Õhtul aga tegin jälle muffineid, Seekord banaanimuffineid.Muffinid

250 g täistera nisujahu
170 g suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
75 g viieviljahelbeid
2 küpset banaani
2 muna
175 ml piima
75 g võid

Sega kuivained omavahel. Purusta banaan kahvliga, lisa piim, jahutatud sulavõi ja munad, klopi segamini. Tee kuivainesegusse väike lohk ja vala vedelik sinna sisse, sega tainas ühtlaseks, aga ära klopi. Tõsta tainas vormidesse ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.