Kevadine aed on imeline. Me ei väsi imestamast ja imetlemast. Näiteks tulbipeenar on meil praegu selline:

Tulbipeenar

Vasakult alustades on esimene kollase-punase kirju tulp Banja Luka:

Banja Luka

Järgmine, valge tulp kannab nime Purissima:

TulpPurissima

Edasi paremale on tulp nimega Ad Rem. Vähemalt pakendi peal oli selline nimi, kuigi pakendilt või internetist pilte vaadates tundub mulle, et meie aias seda sorti küll ei kasva. Pigem on siin mingi roosakas tulp:

TulpAdRem

Järgmine tulp on Pink Impression ja see vastab küll oma nimele:

TulpPinkImpression

Järgmised tulbid on kahjuks nimetud, sest on saadud headelt inimestelt lihtsalt paberisse pakituna. Tagumine rida algab tumepunase, võibolla isegi veidi lillaka papagoitulbiga. Kas see võiks olla Black Parrot? Tema kõrval on mõned tulbid, mis praegu ei õitse ning seejärel ilus sirelililla tulp.

Seejärel on üks hele tulp, arvatavasti valge, mis veel päris lahti ei ole. Ootame ära, siis on näha, mis värvi see tegelikult on. Järgmine tulp on roosa ning seejärel lõheroosa. Rea lõpetavad tulbid, mis sel aastal ei õitse.

Esimeses reas on kõige paremal lilla kollase servaga tulp. Kas see võiks olla Gavota? Tema kõrval vasakul on valgeõieline tulp (White Parrot?):

Edasi vasakule on mõned tulbid, mis praegu ei õitse ning seejärel suhteliselt tavalist punast värvi tulp, millel on papagoilikud servad. Pärast seda taas mõned mitte õitsvad tulbid ja seejärel helelilla roosa servaga tulp (pildil on värvid liiga heledad):