Sünnipäev reedel on päris tore. Töölt koju sõites oli lausa tunne nagu pühad oleks tulemas. Tundus nagu oleks tööpäev eriliselt lühike olnud – päike paistis veel nii ilusti.

Jaani kingitud imelise kollase roosikimbu kõrval kahvatusid kõik teised lilled. Muidugi, tegelikult on kõik lilled ilusad ning terve tuba sai lilli täis, kuid eks armastusega kingitud lilled on ikka kõige ilusamad. :) Sel aastal oli paljuski kollaste lillede aasta.

Õhtul tegime pisut ettevalmistusi hommikuks, sest laupäeval oli meil minu sünnipäeva puhul avatud uste päev. Mul on väga-väga hea meel kõigi üle, kes kohale jõudsid. Küll on hea, et mu sünnipäev on talvel. Suvel oleks siin vist autode parkimisega veel raskem olnud. Praegu saime kasutada neid nurkasid, kus teadsime, et inimesed niikuinii ei käi. Mingil hetkel peame vist ikkagi parkla laiendamise peale mõtlema. Igatahes praegu saime hakkama ja päev oli mõnus.

Pühapäeva hommikul ärkasime taas vapustavalt päikeselisse päeva. Tegime väikese hommikusöögi ja sõitsime siis natuke ringi, et nautida ilma, loodust ja linde.

Leevaku